Licentie aanvragen

Bent u een nieuwe gebruiker van de Vastgoedscanner? U kunt een licentie aanvragen met onderstaand formulier. Als uw aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u van DataLand uw inloggegevens en kunt u direct profiteren van het gemak van de Vastgoedscanner. De eerste licentie geeft één persoon toegang tot de Vastgoedscanner. Eventuele extra licenties geven per licentie vijf personen toegang tot de Vastgoedscanner.

Indien u voor meerdere vestigingen van uw organisatie een licentie wilt aanvragen, dan dient u per vestiging een licentieaanvraag in te dienen. Elke vestiging ontvangt een eigen factuur.

Bedrijfsgegevens
Licentiehouder

Vul hier een persoonsgebonden mailadres in (dus geen info@... of soortgelijke voorvoegsels)

Vastgoedscannergebruikers

Geef hier op hoeveel medewerkers rapporten willen opvragen

Factuurgegevens

Adresgegevens hier alleen invullen indien afwijkend van de bedrijfsgegevens.

Een hier ingevuld kenmerk wordt op uw facturen vermeld.

Betalingswijze
Tarieven en voorwaarden

Het gebruik van de Vastgoedscanner bedraagt € 115,33 per jaar voor de eerste persoonsgebonden licentie per vestiging en € 115,33 per volgende 5 licenties. Daarnaast wordt een bedrag per opgevraagd rapport in rekening gebracht. De hoogte hiervan is afhankelijk van de inhoud. Raadpleeg de tarievenlijst voor de actuele tarieven.

Het doorlopende abonnement kan tot twee maanden voor afloop van een abonnementsjaar schriftelijk worden opgezegd bij DataLand. Controleer vooraf de beschikbaarheid van de voor u relevante gemeenten op www.vastgoedscanner.nl. Aan de inhoud van de Vastgoedscanner is de grootste zorg besteed. De meest recente WOZ-waarde is rond juli beschikbaar. Voor informatie die onvolledig of onjuist is opgenomen, evenals voor de gevolgen van activiteiten die door u worden ondernomen op basis van het gebruik van de Vastgoedscanner of de daarmee opgevraagde gegevens aanvaardt DataLand geen enkele aansprakelijkheid. Tarieven kunnen veranderen t.g.v. wijzigingen tarieven van toeleveranciers. De algemene voorwaarden van de Vastgoedscanner zijn van toepassing op deze overeenkomst en raadpleegbaar via www.vastgoedscanner.nl.

U ontvangt een e-mail met daarin het ingevulde formulier.