Erfpachtregeling Amsterdam: oude WOZ-waarden blijven beschikbaar

De gemeente Amsterdam heeft onlangs haar regelgeving met betrekking tot de afkoop van erfpacht vernieuwd. Voor de afkoopregeling zijn de WOZ-waarden vanaf 2015 relevant. In de Vastgoedscanner worden echter alleen de waardegegevens van de laatste vier jaar opgenomen. Om Amsterdamse afnemers en met name makelaars tegemoet te komen is het nu mogelijk om uitsluitend voor de hoofdstad alle WOZ-waarden vanaf 2015 in het rapport op te nemen. Voor een eenmalig bedrag van € 80 (exclusief BTW) ontvangt elke gebruiker binnen een organisatie tot 1 januari 2021 bij het opvragen van een WOZ-rapport alle beschikbare waarden vanaf 2015, dit betreft dus maximaal zes jaren. Klik hier voor een voorbeeld van een dergelijk bestand dat in 2019 wordt opgevraagd.

Gebruikers van de Vastgoedscanner kunnen deze uitbreiding aanvragen door per mail een verzoek te sturen aan vastgoedscanner@dataland.nl onder vermelding van het debiteurnummer. Wij streven ernaar het verzoek binnen twee werkdagen af te handelen. Aanvragers ontvangen bericht als de uitbreiding is doorgevoerd. Het tarief brengen wij met de eerstvolgende kwartaalfactuur in rekening.

Heeft u nog geen licentie op de Vastgoedscanner en wilt u gebruik maken van deze nieuwe mogelijkheid, vraag dan een licentie aan via https://vastgoedscanner.nl/licentie-aanvragen/.

Mocht u nog vragen hebben over bovenstaande neemt u dan gerust contact op met Marjolein Neuteboom via 088 328 20 00 of vastgoedscanner@dataland.nl. Wij hopen dat de Vastgoedscanner op deze wijze nog meer in de behoefte voorziet.

DEEL DIT BERICHT